Fleksibilitet gennem styrketræning

Fleksibilitet gennem styrketræning

Kom til workshoppen "Fleksibilitet i gennem styrketræning" med Mikkel Schleicher i Århus d. 16/06 og lær hvordan du aktivt kan arbejde med din egen eller dine klienters fleksibilitet i og udenfor træningslokalet.

Undervejs vil du bl.a. lære:

  • Hvordan du kan optimere træningstiden ved at træne styrke og fleksibilitet på samme tid
  • Hvordan du kan opnå samme fremgang i fleksibilitet, med mindre tid, sammenlignet med traditionel passiv udstrækning
  • Hvordan fleksibilitet hænger sammen med forebyggelse af visse skader og hvordan det påvirker muskelvæksten
Workshoppen bliver en kombination af teori og praktisk, med en gennemgang af de fysiologiske mekanismer i fleksibilitetstræning og hvordan øvelsesteknik, øvelsesvalg, pauser, isometrisk/eccentrisk træning og antagonistisk udstrækning kan anvendes i praksis og implementeres i træningsprogrammer.

Hvem er Mikkel?

Mikkel er uddannet kandidat i idræt fra Syddansk Universitet i Odense og har igennem en årrække arbejdet med personlig træning og undervisning, alt sammen fokuseret på fleksibilitet og træning med egen kropsvægt. Derudover er han også selv pænt fleksibel (se billede)
 
images/foto--kasper-glintborg_0-9.jpg

For hvem?

Workshoppen er primært henvendt til personlige trænere (min. EREPS 4), fysioterapeuter og andre træningsfagligt uddannede. Det vil dog stadig være muligt at få en masse læring med, selvom man ikke skulle arbejde med træning og sundhed til daglig.

Tilmelding og/eller spørgsmål

Kan ske via vores kontaktformular eller per mail til: info@thehealthlab.dk