Mindfulness Basic Træner-kursus

Mindfulness Basic Træner-kursus

Kurset henvender sig til sundhedspersonale, der ønsker at undervise i en lettere tilgængelig udgave af Mindfulness.

Vi arbejder med formidling af Mindfulnessøvelser i praksis og tilhørende teori. Der indgår og vil blive gennemgået undervisningsmateriale, som kan anvendes til afholdelse af Mindfulness Basic forløb.

En del af kurset vil også handle om opbygning af Mindful Stretch, holdsessioner over ca. 50 min. Med disse guidede sessioner vil holddeltagerne kunne koble fra via Yoga, Meditation og Mindfulnessværktøjer. Endvidere gives inspiration til de helt korte 25 min sessioner – Mindful Break, der primært indeholder guidede meditationer.

Formål:           

Kurset giver forudsætninger for at tilrettelægge og afholde forløbet Mindfulness Basic over 6 uger. Deltagerne lærer desuden på forløbene om at bruge Mindfulness i  hverdagen. Endvidere at kunne tilrettelægge Mindful Stretch og Mindful Break som holdtilbud.

Forudsætning:

Gennemført HealthLabs MBKT– Mindfulnesskursus(eller 8 ugers MBSR/MBKT fra en anden udbyder) og har erfaring med brugen af dette. Det er vigtigt at denne grundviden er på plads, da der ikke undervises i MBKT/MBSR, men forventes at det er lært og man er daglig bruger af det – har en daglig meditationspraksis.

Målgruppe:    

For personale der ønsker at undervise i Fit&Sund kræver det en baggrund som Fysioterapeut, Psykolog, Diætist, Ergoterapeut, Sygeplejerske og anden aut. sundhedsuddannelse på bac. niveau.