Mindfulness Basic Træner-kursus

Mindfulness Basic Træner-kursus

På dette kursus arbejder vi med formidling af mindfulness-øvelser i praksis med tilhørende teori. Du får udleveret undervisningsmateriale, som vi gennemgår sammen, og som kan anvendes til afholdelse af Mindfulness Basic-forløb.

En del af kurset vil også handle om opbygning af Mindful Stretch - en holdsession på ca. 50 minutters varighed eller mere. Med disse guidede sessioner vil holddeltagerne kunne 'koble fra' via yoga, meditation og mindfulness-værktøjer. Endvidere får du inspiration til de helt korte 25 minutters sessioner, Mindful Break, der primært indeholder guidede meditationer.

Formål

Kurset giver dig kompetencer til at tilrettelægge og afholde et 6-ugers mindfulness-forløb, hvor deltagerne lærer at bruge Mindfulness i deres hverdag. Herudover lærer du at tilrettelægge Mindful Stretch og Mindful Break som holdtilbud.

Forudsætning

For at tage Mindfulness basic Træner-kurset skal du have gennemført TheHealthLabs Mindfulness-kursus MBKT (eller 8 ugers MBSR/MBKT fra et andet undervisningssted) og du skal samtidig have erfaring med brugen af mindfulness. Det er vigtigt, at du har denne grundviden, da vi ikke undervises i MBKT/MBSR - vi forventer, at du allerede har lært og bruger det til daglig.

Målgruppe

Kurset er for dig, som har en sundhedsuddannelse, og som ønsker at undervise i en lettere tilgængelig udgave af mindfulness. Fx har du allerede en uddannelse som fysioterapeut eller psykolog, diætist, ergoterapeut, sygeplejerske eller også har du en anden autoriseret sundhedsuddannelse på bachelor-niveau.