Mindfulness-kursus MBKT, koncentreret

Mindfulness-kursus MBKT, koncentreret

På dette kursus får du en intensiv, grundig læring i mindfulness MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi). 

Du lærer teknikker til at dæmpe din indre uro og opbygge et godt og blivende mentalt helbred. Den mentale træning, vi gennemgår, kan disciplinere sindet, så du får mere energi og fremmer dit nærvær, venlighed, glæde og medfølelse.

Vi arbejder med praktiske mindfulness-øvelser, såsom meditationer, simple yogastræk, bevægelse samt små kognitive øvelser. Vi kommer ind på sammenhængen mellem tanker, følelser, krop og adfærd under stress, depression og smerter.

Kurset afviger fra almindelige MBKT-kurser; udover at være et kondenseret forløb indeholder kurset også introduktion, guidning, fordybelse og supervision i små grupper. Du lærer også at guide andre i brugen af mindfulness. Vi afholder også en dag i stilhed og endelig får du relevante compassion-værktøjer, som højner kvaliteten yderligere.

Du får fuldt udbytte af kurset ved at følge et anvist hjemmetræningsprogram, hvor du øver dig 12 - 45 minutter dagligt.

Formål

At opbygge grundig erfaring og viden om mindfulness. Kurset er en forudsætning for at kunne deltage på Mindfulness Basic Træner-kurset.

Målgruppe

Kurset er for dig, som allerede er uddannet som sundhedsmedarbejder, og som ønsker at undervise i Mindfulness Basic-forløb. Eller til dig som er sundhedsfaglig og gerne vil fordybe dig på området og ønsker et koncentreret forløb senere hen.