Om HealthLab

Vores ambition er at uddanne HealthLabs kursister til at blive dygtige professionelle med solidt kendskab til træning, sundhed, kost og markedsføring. Vores specialer har siden HealthLabs første kursusforløb i 2012 været uddannelse af fagligt stærke instruktører og trænere til fitness- og sundhedsbranchen.

Vi udbyder både kurser på Sjælland og i Jylland. Vores undervisere sørger for høj faglighed, den nyeste fagrelevante viden og følger altid teorien op med masser af praktiske øvelser og scenarier.

Vores undervisning tager udgangspunkt i, at mennesker lærer forskelligt. Vi benytter os derfor af forskellige undervisningsmetoder for at understøtte optimal læring for den enkelte kursist. Herunder arbejder vi bl.a. med problembaseret læring, der kort fortalt drejer sig om, at de studerende arbejder i grupper omkring et problem, der har afsæt i virkeligheden.

Fx inviterer vi personer udefra til at være klienter for de studerende, som dermed får tid og mulighed for at arbejde med klientens problematik, der er taget ud fra en virkelig kontekst. Med andre ord arbejder de studerende med "rigtige" klienter allerede under uddannelsen og bliver dermed klædt grundigt på til at udføre deres jobfunktion.

HealthLab ønsker at være den fagligt stærkeste udbyder i markedet, der både uddanner professionelle til trænings- og til sundhedssektoren, og derfor kombinerer vores undervisere en høj grad af akademisk viden med praktisk erfaring fra både fitness- og sundhedsbranchen. Vores undervisere har primært baggrunde som træningsfysiologer, fysioterapeuter og kliniske diætister.

HealthLab blev lanceret i 2012 som uddannelsesafdeling for Fit&Sunds fitness- og sundhedshuse og for at imødekomme den voksende efterspørgsel på professionel uddannelse til markedet for fitness- og sundhedsydelser. Særligt for HealthLab var og er, at alle vores undervisere forholder sig til det tværfaglige krydsfelt mellem det trænings- og det sundhedsfaglige - eller mellem fitness- og sundhedssektoren - som ofte betegnes "medical fitness".

HealthLab har fra begyndelsen samarbejdet tæt med vores europæiske brancheorganisation, EuropeActive, og har ladet vores primære kursusforløb akkreditere under brancheorganisationens professionsstandarder (EREPS)

I 2018 blev det besluttet at udvide med uddannelsen FysPT - en specialiseret personlig træner-uddannelse til fysioterapeuter - og en ExerciseLab-workshop med fokus på funktionel træning og træning som small-group med en personlig træner. I tæt samarbejde med Fit&Sund har HealthLab desuden udviklet hhv. en service- og en lederuddannelse til fitness- og træningsbranchen, der udbydes fra/med 2019.

Virksomhedsinformationer

CVR: 44161001. Adresse: Mejlgade 88, 8000 Aarhus C. Navn: TheHealthLab I/S

bubble