Uddannelsesfaciliteter

UDDANNELSESFACILITETER

Vi har valgt at holde vores uddannelser i udvalgte lokationer med klassisk undervisning i lyse og indbydende mødelokaler samt veludstyrede træningsfaciliteter med en bred vifte af det nyeste udstyr.

HEALTHLAB JYLLAND

På vores kurser i Jylland er vi hos Fit&Sund Aarhus C(enkelte kurser kan forekomme i Horsens, Risskov eller Skanderborg), som totalrenoverede centeret i 2018 med spritnyt udstyr. I underetagen er der Cybex træningsmaskiner, håndvægte op til 40 kg, dobbelt squat rack med vægtløftningsplatforme samt de mest gængse kredsløbsmaskiner. Herudover har vi det særlige ExerciseLab – enhver ambitiøs fitnessudøvers drøm af et ’legestativ’ med stort funktionelt træningsbur med diverse racks, slyngetræningssystemer, kettlebells, elastikker, battle ropes, tank (prowler) og medicinbolde.

Vores lokale til klasseundervisning er placeret på overetagen, og vi har også et lounge-område med gratis kaffe. Dette område er flittigt benyttet ved gruppearbejde.

Der er selvfølgelig gratis Wi-Fi.

Som kursist har du adgang til personalekøkkenet, hvor du kan låne bestik, lægge mad på køl og varme det i mikrobølgeovnen.

Fit&Sund Skanderborg

 

Fit&Sund Horsens 

 

Fit&Sund Risskov 

 

HEALTHLAB SJÆLLAND

På de sjællandske kurser er vi hos Fit&Sund Ballerup, som er en del af WTC-Ballerup. Der er Cybex træningsmaskinerer, håndvægte op til 42 kg, samt de mest gængse kredsløbsmaskiner. Her er der ligeså et ExerciseLab med stort funktionelt træningsbur med diverse racks, slyngetræningssystemer, kettlebells, elastikker, battle ropes og medicinbolde. Desuden er der trap bar, OL-stænger + bumper plates og cirka 20 meter kunstgræsbane til prowler.

Undervisningslokalet er et af de indrettede mødelokaler i WTC og har derfor optimale forhold for dig som studerende. 

Der er både gratis Wi-Fi og kaffe.

Som kursist har du adgang til køleskabet i personalerummet, hvor du kan lægge din mad på køl.

bubble